Autóüveg fóliázás

LLumar professzionális autóüveg fóliák kiemelkedő megjelenést, kimagasló teljesítményt és kellemes vezetési körülményeket biztosítanak Önnek autójában.

A LLumar ablakfóliákat az Egyesült Államokban gyártják, globálisan beszerzett alapanyagokból, a világ két legnagyobb fólia gyártó üzemében, Martinsville-ben. Gyártónk, az Eastman Performance Films több mint 60 éves iparági tapasztalattal rendelkezik, a nagy teljesítményű ablakfóliák világvezető gyártója és forgalmazója.

A LLumar termékeket világszerte használják a járművek, otthonok és kereskedelmi épületek kényelmének és teljesítményének javítására.

Autófóliázás előnyei

Napvédelem és gazdaságosság

  • Kizárja a hőt. Az utastér alacsonyabb hőmérséklete az utazást kellemesebbé teszi.
  • Vakító fény csökkentése a vezetői komfort növelése érdekében.
  • 99%-os UV visszaverés csökkenti a kárpit fakulását és az UV okozta bőrbetegségek kialakulását.
  • Üzemanyag gazdaságosság. Hűvös és kényelmes utastér biztosítása a légkondicionáló csökkentett igénybevételével.

Biztonság és kényelem

  • privát szféra biztosítása autójában Önnek és értéktárgyainak. A LLumar biztonsági fóliák egyben tartják az összetört üveget, csökkentve a balesetekben bekövetkező személyi sérülések valószínűségét, valamint lassítják a tolvajok próbálkozását.
  • A LLumar autóüveg fóliák karcálló rétegének köszönhetően különleges karbantartást nem igényelnek és akár 12 év garanciával rendelkeznek.

Stílus és minőség

  • Tökéletes megjelenés. Tegye tetszetősebbé autóját és növelje az üvegek teljesítményét.
  • Nagy színválaszték és kimagasló színtartósság, akár az autó gyári üvegeinek árnyalatában.

Autófólia típusok

Az autóüveg fóliákat gyártástechnológia és árnyalat szerint különböztethetjük meg. Az alábbi kalkulátor segítségével egy kombin igyekszünk szemléltetni a leggyakrabban választott árnyalatokat. (A százalékos értékek a fólián átengedett fény mennyiségét jelölik.)

Gyártástechnológiák

1. Kerámia fóliák: LLumar CTX és AIR sorozatok

Hővédő, nano-kerámia technológiás fólia sorozat. Mivel nem tartalmaz fémet, nem akadályozza a GPS jeleket (az ATR sorozattal ellentétben). A kerámia technológiának köszönhetően jóval erősebb Szelektív IR visszaverésre képes, a metalizált fóliákhoz képest. A kerámia technológiának köszönhetően tartósabb, 12 év gyártói garanciával rendelkezik. A CTX egy sötétítő fólia sorozat, míg az AIR kifejezetten világos, magas fényáteresztésű. Telepítést követően alig észrevehetőek, ugyanakkor számottevő hővédő képeséggel rendelkeznek. Akár az első szélvédőkre és első oldalsó ablakokra is szabályosan telepíthetőek, a magas fényáteresztésnek köszönhetően.

Típus Szelektív IR visszaverés UV visszaverés Fényáteresztés
CTX 05 CH SR HPR 79% > 99% 5%
CTX 15 CH SR HPR 69% > 99% 20%
CTX 35 CH SR HPR 69% > 99% 37%
CTX 50 CH SR HPR 68% > 99% 55%
AIR 75 IR SR HPR (Átlátszó) 62% > 99% 74%
AIR 80 BL SR HPR (Átlátszó) 86% > 99% 77%
AIR 90 BL SR HPR (Átlátszó) 57% > 99% 84%

2. Metalizált fólia: LLumar ATR sorozat

Hővédő, metalizált fólia sorozat. A fém részecskéknek köszönhetően nagyon hatékony hővédő képeségekkel rendelkezik. Az egyik legjobb ár-érték arányú termék a piacon. 10 év gyártói garanciával rendelkezik.

Típus Szelektív IR visszaverés UV visszaverés Fényáteresztés
ATR 05 CH SR HPR 68% > 99% 5%
ATR 15 CH SR HPR 51% > 99% 15%
ATR 20 CH SR HPR 52% > 99% 21%
ATR 35 CH SR HPR 53% > 99% 38%
ATR 50 CH SR HPR 37% > 99% 53%

3. Színezett fólia: LLumar ATC sorozat

Színezett / sötétítő autófólia sorozat. Speciális mély-színezéses eljárással készülnek, rendkívül tartós a színük, nem lilulnak, vagy fakulnak ki, azonban nem rendelkeznek különösebb hővédő képeséggel. 7 év gyártói garanciával rendelkezik.

Típus Szelektív IR visszaverés UV visszaverés Fényáteresztés
ATC 05 CH SR HPR 29% > 99% 5%
ATC 15 CH SR HPR 29% > 99% 18%
ATC 20 CH SR HPR 29% > 99% 25%
ATC 35 CH SR HPR 29% > 99% 38%
ATC 50 CH SR HPR 28% > 99% 60%

Autófólia szabályozás

A gépjármű üvegre utólag felszerelhető fólia használata a 6/1990.(IV.12.) KÖHÉM rendelet 97. §-a szerint szabályozott.

Ez alapján az ENSZ EGB 43. számú előírásai az irányadóak, miszerint amennyiben a gépjármű mindkét oldalon visszapillantó tükörrel van ellátva, a „B” oszlop mögötti üvegfelületei valamint a szélvédő felső csíkja a napellenző merőleges vonaláig tetszés szerinti fényáteresztésű, a Nemzeti Közlekedési Hatóság által engedélyezett fóliával láthatóak el.

A „B” oszlop előtti üvegfelületek minimum 70% fényáteresztéssel kell, hogy rendelkezzenek. Hivatalos LLumar kivitelező által történt felszerelés esetén a fóliázásról plasztikkártyás műbizonylatot állítunk ki.

Autóüveg fóliázás

Foglaljon időpontot most!